Hos frugan

Jaha då har man sett ännu ett avsnitt av robinson, denna såpa som många snackar skit om men som på nåt sett har gjort att jag har fastnat för den. Det är väl så med alla dokusåpor, en del fastnar man för och en del skulle aldrig ha visats och alla tycker ju olika. 
Är hos Sandra och har tillbringat nästan hela den här dagen i snöiga Nkpg. Frågan är när det kom så här mycket snö senast? Har mest tagit det lugnt men var iväg till maxi och handlade lite i alla fall. Imorgon blir det gymmet och plugg.

Dagens hiss: Vad härligt det är när det kommer så här mycket snö om och om igen. Det har varit en riktig vinter i hela hela januari och hoppas det håller i sig i februari så alla kidsen får en bra sportlovsvecka.

Dagens diss: Dissen får bli om Brage bestämmer sig att dra till Sthlm, det skulle verkligen vara tungt eftersom att han är en så bra vän. Sen är det ju klart att han ska välja den plats han trivs bäst på och sånt men det är just tomheten som han lämnar efter sig här som jag vill dissa. Det är jobbigt när kompisar flyttar på sig och det blir rätt så långa avstånd emellan. Sen behöver ju inte en flytt betyda att man tappar kontakten heller men man vet ju aldrig heller innan. Men vilket han än bestämmer sig för så blir det rätt i slutändan och det är jag säker på och jag önskar honom lycka till!

Ha det gött nu!

Ciao!

Älskar dej Sandra<3



Yoghurt...

Idag är det tenta vid 14.15 och innan det så ska man försöka få in lite mer elsäkerhet i huvudet. Dagen började dock inte så bra... Då jag och Lasse var på väg upp hit på tåget förut så käkade jag frukost och hade köpt en Yalla till mackorna. Yalla ska man ju skaka innan man öppnar den och det hade jag gjort. Däremot tänkte jag att jag skulle skaka igen lite senare, problemet var bara att korken låg på bordet. Ni kan nog förstå hur det slutade, yoghurt överallt. På jackan, jeans, tröjan och även på min dator (den var igenslagen så skärm och tangentbord klarade sig) och lite på mobilen. När vi kom till skolan fick jag smita in på toaletten dierkt och försöka få bort så mycket som möjligt. Har dock fortfarande lite fläckar här och där men fick bort allt på datorn och mobilen. Japp det var lyckat... 

Dagens hiss: LHC pucklade på Foppa rätt så rejält igår, det får väl bli en liten hiss i alla fall. Även att det blev förlust mot Modo med 1-4. Hv tappade poäng på hovet så det får vi tacka DIF för. Kommer säkert en bättre hiss vid ett senare inlägg. 

Dagens diss: Tentan blir dagens diss, finns det något som är värre än tentor???

Ha det gött!

Älskar dej Sandra <3

Ciao!


I skolan igen då..

Då var helgen över och ännu en skolvecka har börjat. Helgen har varit rätt så bra i alla fall. Idag får man pengar från csn igen, funderar på att köpa ett spel eller en till kontroll till mitt ps3. Har beslutsångest så frågar er, vad tycker ni? Funderar att dra hem tidigare idag och plugga hemma istället. Tenta och träffa adde imorgon är det än som gäller.

Ikväll är det match i CC där LHC möter Foppas Modo, får se om man ska gå och se den eller vara hemma och plugga. Det skulle vara kul att få se Foppa och Näslund spela ihop.

Dagens hiss: Trodde att Titti skulle sluta helt på Rix FM när hon meddelade i fredags att hon skulle "sluta". Men hon ska bara byta med Sofia Wistam och hon är en bra ersättare för Titti i Morronzoo. Titti kommer istället sända med Erik Wedberg. Det är som det står på Morronzoo´s hemsida: Älska morgonen, LÄNGTA till eftermiddagarna!http://www.rixfm.com/program/rix-morronzoo                          
        
Rix morronzoo med dagens gäster: Donkeyboy. De spelade även sin sköna låt, Ambitions, live. En låt grym låt förövrigt!   
          


Dagens diss: Inter vann med 2-0 i Milano-derbyt igår, riktigt tungt för en som håller på Milan och får bli dagens diss. Det känns ändå som att Milan är på gång igen till den form som de hade för några år sedan.

Ha det gött!

Älskar dej Sandra <3

Hej svejs!


Lite förändringar

Vad tycker ni om bloggens nya utseende? Jag är helnöjd med den i alla fall och hoppas att ni gillar den med. Fick hjälp av Sandra igår som fixade den, själv så är man inte så bra när det gäller photoshop och sånt. Istället så var jag med Adde och Joel igår. Vi såg när LHC spöade HV me 3-2 och lirade lite ps3, det var jäkligt kul. Sen åkte jag till Sandra där jag är nu. Ska till Lkpg sen och fixa med kontrakt på Ramböll där jag ska ha min praktik om några veckor.

Dagens hiss: Äntligen vann LHC i Kinnarps igen och nu ligger de bara 1 poäng bakom HV och förstaplatsen! En annan hiss idag är att Mårts blir ny förbundskapten, så jäkla gött!

Dagens diss: Vad känslig vår tågtrafik är, märkte det igår... En olycka i Lkpg och det blev totalt kaos med alla tåg. Väntade i över 1 timme på tåget som sedan ställdes in till slut och jag kunde inte åka upp till nyköping där min omtenta väntade så fick åka hem istället. Är dock inte så ledsen för att ha missat den, tvärtom. SJ får ändå min diss idag. 

Ha det gött!

Ciao!

Älskar dig S.K <3

Snö, massor med snö!

Trodde vintern var över nu när det blev lite plusgrader men istället får man gå ut och skotta igen. Men det är inget fel med det, tvärtom så är det härligt att det blir en lång vinter och i rätt månad den här gången. Det är så här en riktig vinter ska se ut.

Idag är man dock härligt genomförkyld men ska palla mig ut och gå en promenad snart, sen blir det plugga och åter plugga... Måste klara tentan den här gången. Imorgon blir det roligare då jag ska träffa älsklingen! Ska även ta mig till gymmet antingen idag eller imorgon. Har även fått mitt ps3 som jag köpte via nätet förra veckan och det kom igår. Köpte även 2 spel till som ja har svårt att hålla mig ifrån, Wolfenstein och Fifa 10 :D

Igår var det äntligen dags för LHC på Canal+ igen så satt klistrad framför tv:n då. LHC vann klart med 7-4 mot DIF men det kunde slutat hur som helst om inte linjedomaren fått sin skridsko på pucken när DIF kom i 2 mot 0 och istället vände det och LHC kunde göra 5-4 men totalt sett var LHC bättre så det var en rättvis seger. Nu blir det en viktig match borta på torsdag mot HV i Jönköping.

Dagens hiss: Matchen igår får bli en av två hissar idag. Den var hur kul som helst att se på och innehöll många snygga mål och så vann ju rätt lag. Dagens andra hiss får Jerring-pristagaren Helena Jonsson som klart förtjände att vinna galans finaste pris, folkets pris. Hoppas att hon tar hem några guld i OS nästa månad.   

Dagens diss: Robin Söderling får min diss idag. Ute redan i första omgången i Australian Open. Trodde att han skulle hålla sig längre kvar i tävlingen men spelar man inte bättre så har man inget där att göra. Bara att satsa vidare!

Ha det gött! 
Ciao!
Älskar dej S.K <3
   

Efter regn kommer solsken

När allt känns som bäst så dyker det alltid upp nåt som drar ner stämningen... Men men, efter regn kommer solsken heter det ju så får hoppas på nåt sånt.

Ciao!

Älskar dej S.K <3


En månad som förlovad

Det här är säkert inget manligt inlägg men vill ändå publicera detta.

Min underbara älskling och jag har varit tillsammans i 1 år och 5 månader och förlovade i 1 månad idag. Jag är väldigt glad att jag blev tillsammans med Sandra för hon är en väldigt bra, go, underbar och glad tjej som jag älskar väldigt mycket. Hon får mej att må bra och vara lycklig och allt känns verkligen så rätt som det kan bli, hon är tjejen i mitt liv och det är henne som jag vill åldras och bli gammal med. Därför var det inget svårt beslut att förlova mig med henne.


Älskar dig Sandra Karlsson <3 
Min förevigt<3
 

Världens bästa till Lkpg!

Kollar på 24 och snackar med älsklingen på msn nu. Idag har det knappt hänt ett dugg. Det kan ju i för sig vara skönt ibland men det kändes som en söndag idag. Imorgon blir det mer fart i alla fall, gym, plugg och kanske squash. Ska hålla igång mitt nyårslöfte i alla fall.

Dagens hiss: Hissen idag får LHC, Niklas Jihde och Anders Hellgård. Varför? Jo för att LHC lugnt är sveriges bästa hockeylag just nu. Ännu en stabil seger ikväll, denna gång mot Rögle 3-1 borta. Bäst var att HV samtidigt tappade poäng mot Frölunda. Jihde och Hellgård, världens bästa radarpar i innebandy när de spelade i Pixbo, är nu så gott som klara för LIBK (Linköpings IBK för er som undrar). Okej, dom är inte lika bra som förr men Jihde förde ju AIK till guld så sent som förra året. Hoppas det blir ännu ett lyft för innebandyn här i Lkpg! Även om de bara spelar säsongen ut.  

Dagens diss: Det var inte svårt att hitta en diss idag. 6 år bara för den skyldiga vid mordet på Öland i somras är bara för lågt! Han kan gärna sitta inne resten av livet! Det måste kännas väldigt jobbigt för alla vänner och anhöriga till offret.

Vi hörs! 

Älskar dej S.K <3
 


God fortsättning!

Nu är jag tillbaka igen, det blev som ett litet jullov från bloggen. Förra gången jag skrev här var det sista inlägget för 2009 och nu är det alltså första inlägget för det nya 2010. Smart analys va? 
Nu sitter jag på mitt rum och spelar fm och lyssnar på radion och Brage ska höra av sig med så han kanske kommer hit. Annars blir det att se på en box ikväll, antingen 24 eller House. Så det blir bra i vilket fall som helst.

Vad hände på nyår då?
Jo jag var hemma hos älsklingen och firade med henne och övriga familjen, jag är ju så gott som inneboende där nu. Det blev en höjdarkväll med raketer, "fia med hutt" och "vem vill bli miljonär" och väldigt gott käk.

Jag kom även på ett nyårslöfte som jag inledde idag. Jag ska komma i form igen och nu ska jag fullfölja detta löfte. Först ska jag få tillbaka min kondition och då ryker förhoppningsvis de överflödiga kilona också. Sen blir det mer och mer styrka. Så ser planen ut i alla fall. Tänkte även ta med lite här på bloggen om hur det går under resans gång. Idag var jag på gymmet och löpte som tydligen är bra om man ska få bort kilon. Efteråt kan man säga att man märker att man är otränad, träningsvärk i båda benen. Men det är skönt ändå för då vet man att man har gjort nåt nyttigt. Försöker även dra ner på sötsakerna och nu är det slut med all läsk, den är en av de största bovarna. Om högst ett halvår ska jag vara i topptrim igen, helst inom några månader.

Dagens hiss: Snart har jag äntligen ett PS3!!! 

Dagens diss: Jag satt uppe inatt och kollade på småkronorna som tyvärr föll mot USA med 2-5. Dissen faller på en back, gissa vem... David Rundblad. Han var klart sämst på planen och var anledningen till USA:s 4-2 mål. Håller med Wikegårds kritik. Tycker inte att han har varit bra i någon match den här turneringen.

Ska dra nu men vi hörs!
Ciao!
Älskar dej S.K

RSS 2.0