Världens bästa till Lkpg!

Kollar på 24 och snackar med älsklingen på msn nu. Idag har det knappt hänt ett dugg. Det kan ju i för sig vara skönt ibland men det kändes som en söndag idag. Imorgon blir det mer fart i alla fall, gym, plugg och kanske squash. Ska hålla igång mitt nyårslöfte i alla fall.

Dagens hiss: Hissen idag får LHC, Niklas Jihde och Anders Hellgård. Varför? Jo för att LHC lugnt är sveriges bästa hockeylag just nu. Ännu en stabil seger ikväll, denna gång mot Rögle 3-1 borta. Bäst var att HV samtidigt tappade poäng mot Frölunda. Jihde och Hellgård, världens bästa radarpar i innebandy när de spelade i Pixbo, är nu så gott som klara för LIBK (Linköpings IBK för er som undrar). Okej, dom är inte lika bra som förr men Jihde förde ju AIK till guld så sent som förra året. Hoppas det blir ännu ett lyft för innebandyn här i Lkpg! Även om de bara spelar säsongen ut.  

Dagens diss: Det var inte svårt att hitta en diss idag. 6 år bara för den skyldiga vid mordet på Öland i somras är bara för lågt! Han kan gärna sitta inne resten av livet! Det måste kännas väldigt jobbigt för alla vänner och anhöriga till offret.

Vi hörs! 

Älskar dej S.K <3
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0