Mån,tis,ons och sen är det julafton :D

En helt underbar helg är nu över och vi går in i ännu en ny vecka. Tillbringade denna helg, precis som de flesta helgerna, med älsklingen. Var hemma hos henne hela helgen men åkte hem idag och då kom hon och hennes familj hem till mig istället. Det var faktiskt första gången som Sandras familj var hemma hos mig. Det kändes som att det blev en slags succé kan man säga. Bådas föräldrar verkade trivas och Sandras småsyskon verkade med gilla det. Faktum är att både Emilia och Linda trivdes så bra att de ville stanna kvar här. 

Helgen började annars med att jag höll på att halka i trappan vid resecentrum i Lkpg då jag skulle med pendeln, det hade kunnat sluta illa. Det var ren isbana där men jag lyckades hålla balansen. Idag fick jag dock reda på att en tant inte hade haft samma tur där då hon tydligen hade halkat, bara några timmar innan jag höll på att halka där. Hon dog senare av skadorna.. R.I.P.

Sandra och jag gick på bio i fredags och såg 2012, en rätt så bra rulle som får $$$ i betyg av mig. Sen åkt vi hem till Sandra igen och när vi kom hem stod tempen på -15* C! Innan vi gick på bio hade vi varit barnvakt under eftermiddagen. Igår var det också väldigt bra och mysigt då man kunde sitta inne och se på Grinchen medans snön föll ute.

Dagens hiss: Sandras familj får "hissen" idag. Ni är en jättesnäll och trevlig familj och jag är väldigt glad över att få vara en del av den, tack!

Dagens diss: Den gäller fredagens stökigheter i samband med Östgöta-derbyt i hockeyn mellan Hästen-LHC. Ett pendeltåg var tvunget att stanna i Kimstad för att det var så stökigt. Det var även stökigt lite här och där i Nkpg senare under kvällen enligt tidningarna. Skärp er White Lions, sjunk inte så lågt som till 08-lagens nivå!

Ha det gött nu! Ciao!

Älskar dig Sandra <3

En vecka kvar till julafton!

En vecka kvar nu och fortfarande ligger snön kvar. Hoppas att den finns kvar nästa vecka. Idag har jag varit hos min farmor och farfar och hjälpt till lite med städningen. Det var jättekul att träffa dem igen. Annars kan man sammanfatta denna dag med ett enda ord: kyla! Det var riktigt kallt idag och fick känna på det när jag skulle hämta en tröskel hos snickaren, tog cykeln dit och så var det motvind.. Men men, man ska inte klaga för det är det här som är vinter och det är skönt att det fortfarande kan bli så här kallt i dessa "växthuseffekt-tider". Det verkar ju inte gå så bra heller nere i Köpenhamn där viktiga beslut ska fattas om vår framtid. 

Imorgon är det äntligen derby mellan LHC och Hästen igen, det var ett tag sen senast. Det blir bio istället imorgon och det blir hur nice som helst. Får se vilken film älsklingen väljer, det mesta som hon väljer blir väldigt bra. En sak är i alla fall säker och det är att det blir att se Avatar den här vintern, den verkar vara riktigt grym.
Glöm inte bort att det pågår en viktig kampanj för all den kommersiella radion i Sverige:
http://www.rixfm.com/radda-radion Gå in och visa ditt stöd nu!

Dagens hiss: Idag hissar jag min farmor och farfar. De är två underbara och snälla personer som fortfarade håller ihop efter väldigt många år. Utan dem skulle livet inte vara detsamma.

Dagens diss: Det blev igen mobil till slut.. Det blev tyvärr för dyrt just nu så det blir i mars eller april istället. 

Ha det så gött!

Ciao!

Älskar dig S.K <3

Kanske en Satio?

En underbar helg med älsklingen, en dag i skolan och sen var det lov och sen träffa älsklingen igen. Så kan man sammanfatta veckan hitils.

Idag då? Dagen började hemma hos älsklingen där jag sov över från igår. Sandra skulle iväg och träffade sin grupp i skolan så jag fick åka hem. Sen när jag kom hem har jag skottat och åkt in till stan och klippt mig. Jag passade även på att kolla på en ny mobil. Fastnade för en Satio, funderar på att byta till den. Vad tycker ni?

Imorgon ska jag åka in till stan och kanske blir det en mobil då. Efter det ska åka till farmor och farfar och städa lite där. Efter det ska jag göra lite blonda slingor.

Dagens hiss: Äntligen ser det ut att bli en julafton med snö. Det var verkligen på tiden!

Dagens diss: Jobbigt att börja med tenta då vi kommer tillbaka från lovet.

Ha det gött!

Ciao!

Älskar dej S.K <3

Äntligen ett nytt inlägg!

Japp det är säkert många som har väntat och väntan och väntat men nu är väntan slut, här kommer ett nytt inlägg. Vad har då hänt sen senast då?

Förra veckan hände inte så mycket intressant men i helgen hände det lite i alla fall:

I fredags blev det klart att det det blir en drömfinal i Idol (nu på fredag) då Tove ÄNTLIGEN åkte ut och Erik och Calle är kvar! 

Förlovning i lördags! Så gött!

Brorsan som fyllde 16 (i måndags) men blev firad i söndags!

Sen nu under den här veckan har det inte hänt så mycket mer än skola, va med älsklingen och träffa kompisar. Idag och igår hade jag en ny lärare som jag tycker är rätt så snäll men grymt tråkig och jobbig. Hans lektioner var hur tråkiga som helst med så man fick anstränga sig för att inte somna. 
Nu är det dock bara en dag kvar (måndag) tills det är jullov och det är skönt även om det är mycket som jag har att plugga på lovet. 

Första dagarna som förlovad då? Lördagen var en härlig kväll med middag och bio med älsklingen och ringarna var på. Resten av dagarna har med varit nice. Det är sjukt gött att ha ringen på mig och veta att jag är förlovad med en så härlig tjej, jag kommer aldrig ta av mig den. 

Dagens hiss: Idag blir det min klass som hissas. Har hamnat i en hur "go" och bra klass som helst! Ni gör min skoldag mycket roligare.
""
Dagens diss: Varför måste nästan allt som är gott vara onyttigt? Speciellt sötsaker!

Ha det gött!

Ciao!

Älskar dej Sandra <3   

 





Klarade uppkörningen!!!

Igår klarade jag det äntligen, körkortet! Det kändes grymt skönt när kontrollanten sa att jag var godkänd. Nu blir det att terrorisera vägarna framöver.. nej ni kan ta det lugnt, jag kör inte som en bildåre. Först blev det hem och fira med pappa som hade gått hem tidigare från jobbet och sen blev det att åka till älsklingen. Där fick jag en present av Sandra som jag gillade väldigt mycket, en paradis-ask. Tack igen älskling :D Nu har jag precis avslutat en extremt tråkig skoldag med ett prov dessutom.

Dagens hiss: Kontrollanten igår på uppkörningen måste hissas för han var rolig och snäll och det gjorde så att nervositeten släppte direkt och resultatet blev ju bra.

Dagens diss: Jag hatar tråkiga prov och lektioner. Varför finns det inte bara roliga?

Ha det gött nu!

Ciao!

Älskar dej Sandra <3 


RSS 2.0