Målvaktstavla...

I lördags var det fest på folkets park i lkpg då måbäck tog farväl inför resan upp till falun där det blir några års pluggande. Det blev mycket drickande och det sluta nog inte på bästa sätt... Hade fruktansvärd baksmälla igår med en jäkla huvudvärk. Det tog ett bra tag innan man var fit for fight och det gjorde att jag missade rätt så mycket av Arsenal-matchen men fick ändå se Reina tappa in Chamakhs boll i eget mål i 89:e minuten och så räddades 1 poäng i alla fall. Av det jag såg av matchen var det en helt perfekt match med mycket lägen och mycket spänning. Dock blev saknaden av Fabregas väldigt tydlig då det bara var passningsspel i sidled och inte några djupledsbollar som kunde öppnat upp Pool-försvaret mer. Där måste Wenger hitta en lösning för det kan bli problem under säsongen annars och det kan bli avgörande i jakten på en titel.



Nu är det bara La Liga och Elitserien som ska komma igång så är sport-hösten igång, det enda som är bra med hösten. Jäkligt bra EM i simning av svenskarna, ni är helt klart värda en hiss med!

Vill ha jobb istället för att plugga, får nog göra något åt det snart...  

Ha det gött!

Älskar dig S.K<3

Säsongspremiär för PL idag!!!

Äntligen är det dags för avspark för den här säsongen! Mitt lag, Arsenal har första matchen imorgon borta på Anfield mot förra årets besvikelse Liverpool som säkert är mycket revanch-sugna och med Hodgson vid rodret. Det kommer bli en jämn match där det finns stor risk att Pool vinner men jag hoppas på att Arsenal kan få med sig poäng tillbaka till Emerates. Tänkte tippa hur toppen kommer se ut i vår när allt är över och se hur mycket rätt jag har. Så här blev det:

1. Chelsea
2. Arsenal (Hoppas såklart att Arsenal vinner)
3. Man Utd
4. Man City
5. Liverpool
6. Tottenham

Kommer säkert vara många fel när man kollar resultatet i vår...







Äntligen kommenterar Holmgren Premiär League igen sen han bytte till Viasat! Det enda som är bra med att PL har bytt kanal...

... För fy fan vad dåligt det är när inte Canal Plus har PL! Dom är mycket bättre på allt än vad Viasat är!

Ha det gött!

Älskar dig S.K<3


Strax hemgång!

Hur kan man orka att sitta i skolan frivilligt och lyssna på regler och ännu mer regler i ca 8 timmar? Jag håller på att gå åt! Det här var nog den tråkigaste lektionen vi haft på länge. Har gett upp det där med att anteckna för idag för jag är för seg för att skriva och skriva och skriva och skriva...

Ska åka hem snart som tur är och då ska jag vila upp mig. Sen ska jag träffa den blivande norrlänningen Adde, han ska flytta upp till Umeå. Snacka om skillnad, från att bo 2-3 minuter ifrån varandra så kommer det ta ca 10-13 timmar o kostar ca 1000kr med SJ:s tåg!

Ciao!

Älskar dig S.K <3

Chicken phaal

Läste nyss på aftonbladet om en som testade maträtten Chicken phaal och det verkar vara en rätt som jag inte vill smaka på. Är inte nåt särskilt fan av Tabasco och Chicken phaal är tydligen 995 000 gånger starkare än tabasco, 1 miljon på den så kallade Scoville-skalan och räknas därför som världens starkaste maträtt. Det måste vara en grej att sätta upp på nån utmaningslista.




Tillbaka i skolan igen, ingen höjdare med långa lektioner och upp tidigt på morgnarna igen...
Snart börjar äntligen Fångarna på fortet och Time out igen på tv4, det är verkligen värt att hissa! 

Ha de gött!

Älskar dej S.K<3

RSS 2.0