LHC-kross!

Igår kväll var Simon D här och såg på ännu en LHC-kross när de körde över Rögle med 5-1. Hoppas att det här håller i sig så de ligger i toppen till slut. Det var även näst sista matchen som Simon såg innan han drar iväg den 15:e. Det känns rätt så jobbigt att han kommer vara borta ett halvår.
I onsdags kom Sandra hit och sov över så det har varit 2 bra dagar, blev tv-kväll på onsdagen och en dag i stan igår. Idag blir det att åka till moster Cinna och hjälpa till med att pyssla och sen träffa Brage. Men nu ska jag dra så vi hörs!

Ciao!

Älskar dej S.K<3


Tjeckerna är här!

Då var de äntligen här, Hlinka och Hlavac. Hoppas att det i alla fall blir någon skillnad i spelet nu. Läste att Carlsson kanske blir bänkad då och det skulle va sjukt av Lener att göra det. Ta bort norrmannen L-Y istället så har vi en som kan åka skridskor och bidra med mål och ass istället för en som knappt kan ta sig fram på isen! Men men, man kan väl inte begära så mycket av en värdelös coach. Nu får man hoppas på en vinst hemma mot SSK ikväll i alla fall.

Helgen var grymt bra. Var hos älsklingen hela helgen där vi firade hennes ena lillasyrra på lördagen. Det var kalas med tårta, kakor och bullar Tyvärr tog jag för mycket bullar och kakor så det blev ingen tårta för att jag blev så mätt. Igår var vi på stan i NKPG och jag köpte en jacka till den kommande vintern och Sandra hittade lite grejer med som hon köpte. Sen blev hem och plugga... eller skulle ha pluggat men det blev andra saker istället, fotboll på tv:n och spela lite spel. Efter det blev det plugga till slut inför labben som är imorgon. 

Idag blir det att åka till Sandra efter skolan och sova över tills imorgon. Blir att plugga lite hos henne och så blir det säkert lite tv med.
Nu ska jag försöka vara med lite på lektionen så vi hörs!

Ciao!

Älskar dej S.K <3
     

Kan det bli tråkigare???

Nu sitter man och kollar på en tråkig film i skolan. Igår när läraren sa "film imorgon" trodde jag att det skulle vara nån riktig film men det är en föreläsning på youtube! Den är så tråkig att det är roligare att kolla på en snigel som sakta, sakta tar sig framåt.. Vill bara hem, fattar inte varför jag åkte från älsklingen imorse för att komma hit och se det här trista och sen åka hem efter det! Hoppas att brage inte är upptagen sen så blir det kul att lira lite fifa lr nåt sånt i alla fall. Och hoppas att den här tråkiga lektionen tar slut snabbt.
Gårdagen var, förutom delar av skolan, skitbra för det blev att träffa älsklingen efter skolan.

Vi hörs!

Älskar dej Sandra <3


Henke Larsson!

Då kom beskedet som hängde i luften. En av tidernas, ja kanske tidernas bästa svenska fotbollsspelare lägger av. Henrik Larsson var en grym fotbollsspelare som har betytt oerhört mycket för svensk fotboll, speciellt internationellt. En levande PR-maskin för svensk fotboll ute i Europa genom att göra succé efter succé i vilket lag han än spelade i och han är en legend på Celtic Park i Glasgow. Hoppas att han fortsätter som tränare och gör succé där med så kan han ta över landslaget. Lycka till med den nya karriären vilken det än blir!
Svennis nobbar Sverige så nu blir det att fokusera på andra kandidater och jag hoppas på Hans-Jörgen som är en av idéerna som dök upp snabbt. Backe och Lenartsson är bra tränare som kan få nytt liv i det gamla Sverige som behöver en rejäl uppfräshning till nästa kval.   
Det var några sport-tankar signerat Stoffe ;) 

Vi hörs!


Älskar dej S.K <3

Plugg, plugg, plugg... det är så tråkigt!

Då var det dags att ta tag i pluggandet då. Skriver på ett tal till kommunikationen imorgon så det är väl rätt så lindrigt om man jämför med älsklingens senaste vecka med allt pluggande inför tentan hon har imorgon. Den kommer hon klara briljant har jag på känn. Själv så kommer november vara månaden med tentor o inlämningsuppgifter för mig så det är ingen höjdarmånad precis. Nu slits man mellan tal-uppgiften och "2 1/2 men" på 6:an men måste få talet gjort. Imorgon blir det skola och efter det ska jag till älsklingen så eftermiddagen och kvällen blir perfekt.
Är det härligt att det ser ut som att Djurgården åker ner i superettan nu när Åtvid äntligen gått upp? Nej det är så typiskt! Hade varit en given match att gå på nästa match. Nu blev det stryk mot Häcken ikväll som vände sista kvarten till 2-1 och skickade med största sannolikhet DIF ur allsvenskan. Hoppas att hammarby gör dom sällskap i så fall och att Änglarna vinner sm-guld istället för gnagarpesten AIK! Nu ska jag plugga vidare så vi hörs!
En gång Djurgårdare, alltid Djurgårdare!

Ha det gött!

Älskar dej S.K <3


Äntligen va skoldagen slut!

Jaha, då har man missat tåget hem som man så gärna hade velat sitta på nu. Istället så ska jag gå på stan här i Nyköping tills nästa tåg går, 17.04. Skitkul.. eller inte! Sen blir det hem o plugga lite o ta det lugnt. Ska kila nu så...

Vi hörs! 


Älskar dej S.K <3

Det tog bara 27 år ÅFF!!!

Nu var det ett bra tag sen jag skre här senast så det får jag be om ursäkt för. Den här helgen har varit perfekt. Jag åkte till älsklingen igår och vi drog till ingelsta där hon köpte skor. Sen gick vi på bio och såg "Upp" som var grymt bra. Sen blev det hem till henne. Idag var det jättejobbigt att åka hem ifrån henne och saknar henne massor nu. Det blev först till elgiganten och hämta en ca-modul till tv:n innan jag kom hem och pluggade lite och sen kom simon hit. Adde skulle kommit hit men det blev som vanligt nåt förhinder, det var kul att simon va här i alla fall. Söndagen toppades med att Åtvid äntligen efter 27 år gick upp till allsvenskan igen. Så nu blir det att se matcher nästa år. Grattis ÅFF!!

Ha det gött!

Äntligen LHC!

Igår var en bra dag förutom att jag missade skolan igår, fast det kan ju med vara skönt. Märkte att jag måste börja plugga lite oftare hemma. Fixade mina glösögon igår så nu är de beställda och nästa vecka blir det att hämta dem. På kvällen kom Simon D, det var ett bra tag sedan vi sågs senast så det var kul. Han drar iväg 15/11 till värmen i Australien och är där i ett havår så måste ses många gåger innan det.
  Vi såg LHC-Frölunda igår, äntligen en lhc-match på canal+ sport, LHC vann och krossade Frölunda målmässigt med 5-1. LHC hade rätt så mycket tur men ett bra lag ska ha mcket tur säger man ju. Brorsan var en aning sur efter matchen och hade massor bortförklaringar varför att resultatet blev som det blev.
Ikväll kommer Sandra så det blir en kul och nice kväll. Imorgon drar vi hem till henne.
Imorgon kväll är det säkert många svenskar som kommer sitta som klistrade framför "dumburken" när Danmark-Sverige har avspark 20.00 på Parken i København (köpenhamn på svenska). Jag kommer garanterat vara en av dem! Får hoppas på en riktigt bra match med ett resultat som ger Sverige fördel.

Ha det gött!

Kolla gärna in klippen som finns på länkarna här nedanför, Danmark-Sverige 2007:
http://www.youtube.com/watch?v=kHEHVcvu9gI
http://www.youtube.com/watch?v=EbSU4ubVJ_8

P.S Älskar dig S.K <3

Höst!

Fy nu är hösten verkligen här på allvar. Helgens väder var bara skit. Det regnade och blåste kallt hela dagarna. Enda positiva var att det kom lite åska på lördagen. Hatar verkligen hösten och nu blir det att använda lite varmare jackor som även står emot regn. På tal om jackor så fick jag inte tillbaka min jacka som jag glömde på tåget i onsdags, glömde nog skriva det. Det var synd för det var min nyaste jacka från i våras. I helgen var jag hos mormor och morfar och hjälpte till lite och hade kul. Sist jag var där ute var det sen-sommar och man badade men nu var det inte lika frestande. Älsklingen kom till mig i fredags kväll efter middagen hon var på så det var en bra inledning på helgen. Idag blir det skola (som jag har nu) och åka till älsklingen och gå på bio ikväll, ska se på "äntligen midsommar!".

Vi hörs!      

NHL-premiär ikväll!

Nu var det några dagar sen jag skrev här så det kan vara bra att uppdatera lite. Igår var jag på första extralektionen av fyra stycken och den var helt okej. Vi fick koppla lite och man märkte att lite fanns allt kvar i huvudet ändå. Stannade till i norrköping och köpte en chokladkaka till älsklingen för att pigga upp henne när hon var på föreläsning. Idag var jag på körskolan och hade körlektion. Jag fick ett bra besked då läraren sa att jag inte hade många lektioner kvar och uppkörningen kommer allt närmare och är väldigt nära nu. Fick med mig 4 par glasögon som jag ska prova men har nog redan bestämt mig så nästa vecka blir det att köpa dom. Simon kommer kanske hit sen så det blir kul, och så blir det att se nhl-premiären ikväll på 6:an. Älsklingen är på avskedsmiddag ikväll, en av hennes polare åker till usa i ett år på måndag. Så hoppas att de får en bra kväll med.

Ha det bra nu så hörs vi!
 

RSS 2.0