Ny tränare sökes...

Nu sitter man här i skolan igen. Det var en riktigt bra dag igår, var med älsklingen hela kvällen plus att jag vann 130 spänn på en tjuga på oddset :P Det var jobbigt att åka ifrån älsklingen imorse och saknar hene massor nu. Ett stort minus igår var lhc och djurgården, båda fick stryk igår med 2-0 och ligger pyrt till i serierna. Skrev igår kväll att lener borde sparkas och det tycker jag ännu mer nu. Det är så tydligt att han inte lyckas leda lhc och det var tydligt redan förra året men han fick en chans till. Normalt sätt brukar tålamodet inte vara så bra när det gäller tränarfrågan och många sparkas rätt så snabbt vid motgångar så nu tycker lener har fått en chans för mycket! En ny tränare kanske skulle få igång spelet och spelarna för just nu funkar inte något i lhc och en seger på fyra matcher av ett topplaget säger rätt så mycket. Samma sak i djurgården där jeglertz bör gå nu när det är så gott som klart att dom åker ner i superettan. Ny tränare till nästa säsong i superettan där. Nog med sport nu. Nu längtar jag tills jag får träffa älsklingen igen och hoppas tiden går fort tills dess. Måste avsluta med att det var synd att Uffe Larsson dog igår, han gjorde e del bra program, t.ex. klassikern Söndagsöppet"", "Blåsningen" och dog alldeles för tidigt bara 53 år. R.I.P Uffe
P.S Ska inte klaga så mycket mer på lhc här, kan nog bli lite tjatigt.

Ha det gött så hörs vi!


Älskar dej Kakan <3


Lener är sämst!

Tänkte bara säga lite snabbt att om lhc får stryk mot luleå ikväll så måste lener gå! Han är så värdelös och det lär nog bli förlust igen för dom ligger under just nu! Bort med lener!!!! Det finns många bättre coacher att ha istället! Fan vad arg och besviken jag är! Så det var vad jag skulle säga.

Hörs sen!


Håller på att somna!

Sitter i skolan nu och är såååååå trött! Orkar inte lyssna på alla formler och hur man räknar ut induktans och reaktans. Det går in genom ena örat och ut genom andra så det blir att kolla på smartboardanteckningarna och läsa böckerna sen istället. Skulle vilja ligga i sängen och sova istället. Som tur så ska jag till älsklingen efter skolan så det är positivt. Måste plugga vidare nu så vi hörs!

Hej svejs!




Älskar dej S.K <3

Då var den helgen slut

Fy så snabbt tiden går när man har roligt. Känns nästan som att helgen var över på 5 minuter. Det var en bra helg, älsklingen kom hit på fredagen och på lördagen shoppade vi och såg på lhc när dom vann med 3-2 mot fbk och så avslutade vi med att se på wallander cellisten. Köpte ett par jeans och en klocka. Önskar bara att hon var kvar längre idag. Idag var simon här en stund sen när sandra hade åkt hem så de var kul i alla fall. Nu väntar ännu en skolvecka, hoppas den går snabbt så att det blir helg igen. Imorgon ska jag till sandra så det blir jättebra.

Vi hörs!

Imorn kommer Sandra :D

Idag har varit en rätt så nice dag. Började dock me att stressa till bussen imorse när jag skulle till riskettan, sen var väl inte riskettan alltför kul heller och rätt så mycket var sånt som stod i körkortsboken och som man fick info om på handledarkursen.. Men nu är det gjort så nu är det bara halkan kvar den 21/10 :) sen blev det hem och snacka lite med älsklingen innan simon kom hit. Adde skulle varit med men han hade repat och skulle ta det lugnt istället. Sen drog simon och då har man kollat lite på hv-dif bara för det knappt fanns nåt att se på annars och så lyssnade jag på radiosporten hela kvällen med. Fan va dåligt av lhc att inte ens ta poäng mot ssk, snacka om fiaskostart på säsongen! Nu är det bara att hoppas på att det blir en bättre match på lördag så första vinsten kan komma. Dom får gärna göra sig av med Lener hur som helst för han är helt värdelös som coach! Imorn kommer älsklingen och det längtar jag jättemycket till. Saknar henne massor så hoppas att tiden går ännu fortare tills dess :) och så ska jag spela tennis på förmiddan med simon :)
Måste bara avsluta med en liten tankeställare man fick på kursen idag, visste ni att varje dag i Sverige så kör MINST 12 000 förare rattfulla i trafiken??? Helt sjukt tycker jag i alla fall!


Ha de gött nu!


Uppe tidigt igen då.

Då var det dags för riskettan idag då :) känns inte så kul att betala 720 kr för en 3-timmars kurs om sömn och alkohol i trafiken :/ de blir roligare efter då jag ska övningsköra med morfar och sen hem och kanske va med adde och simon. Men nu måste jag stressa iväg till bussen så vi hörs!

Som gamla goda tiden igen!

Idag var en väldigt bra dag, det började med att jag vaknade brevid min älskling och sen hem o va med simon och adde. Vi lirade lite nhl 10 och batman och snacka massor, sen hittade dom timesplitters som är till gamla xboxet och vi hade bara en dosa till det. Då får vi de briljanta idén att åka in till ikano (vid ca 19.00) och köpa två nya dosor. Vi hittade två till slut och så passade jag på att köpa biljetterna till lördagens hockeymatch :) men nu ska jag strax sova så vi hörs! Önskar bara att man fick somna brevid sandra ikväll igen :/

Ha det gött så länge!


Ledig från skolan idag!

Nu har man åkt hem ifrån älsklingen. Hon skulle på VFU och sen till skolan så då fick jag åka hem :/ Saknar henne massor men som tur är så kommer hon hit på fredag och sen ska vi se LHC-FBK på lördag :D
Själv så är man ledig från skolan idag och det är sååååå gött! Nästa skoldag är på måndag så har några skolfria dagar nu. Idag blir det att va med brage, blir säkert lira lite NHL 10 då. Har köpt en liten rolig grej till mamma för att hon har börjat spela golf så får se om hon gillar den. På tal om golf, hittade den här bilden o tyckte den va lite rolig så den hamna här. Nu ska ja lira lite nhl så ja kan slå brage sen :)


Vi hörs!


Då va det dags!

Jaha då va det dags att börja blogga, kände att de kan va kul att ha en. Så nu sitter jag hemma hos min älskling och skriver mitt första inlägg. De kanske inte blir så mycket att skriva nu, ska se film strax men det lär dyka upp längre inlägg senare me tiden :)



P.S Älskar dej Sandra Karlsson <333


Vi hörs o ha de gött!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0