Glas

Härligt! nu finns, med start i förra veckan, årets upplaga av cola-glas på donken och för er som är intresserade så finns dom dessa veckor (varje vecka har en ny färg):

V 21 (start 25 maj) lime 
v 22 grön 
v 23 grå 
v 24 rosa 
v 25 blå 
v 26 lila


Källa: Mcdonalds.se

Chock!

Funderar på att hoppa av utbildningen då jag med största sannolikhet inte kommer att få studielån beviljat för nästa termin då jag inte är godkänd i alla ämnen. Fick reda på det idag och det kom som en chock för mig då lärarna har sagt att jag kan ta igen det jag missat nästa termin om jag inte hinner klart med allt. Dessutom så kan jag inte få en chans att klara några av dessa ämnen förrän nästa gång den kursen körs. Vad kan man då dra för slutsats av detta?
Antingen så fortsätter jag att plugga och får ta smällen med ekonomin som kommer vara katasrtofal i så fall. Eller så hoppar jag av och försöker hitta ett jobb inom 6 månader då man börjar betala tillbaka det som jag lånat. I bästa fall kan jag plugga vidare och jag och skolan hittar en lösning så att jag får godkännt i allt så att jag kan få lån nästa termin med. Men det alternativet känns långt borta just nu...



Hissen idag blir den nya äventyrsgolfen vid bergs slussar. Vilket lyft det blev om man jämför med hur banorna var innan.
 
Dissen går såklart till idioterna i Israel som bordade Ship to Gaza imorse. Om det som skrivs på alla nyhetssidor stämmer så kan man lika gärna bomba Israel eller förklara krig mot dom för krig är det enda som de verkar vilja ha och då kan man släppa en stor jävla atombomb över hela skiten. Jag vet att det säkert är många som blir arga när man nämner såna här åsikter men det är vad jag tycker och här i Sverige finns det nåt som kallas för yttrandefrihet!

Ha det gött nu!

Älskar dig S.K <3

Ciao!

R.I.P Dennis Hopper

Idag dog en stor Hollywood-profil, Dennis Hopper. Ännu ett offer i kampen mot prostatacancer som drabbar väldigt många män varje år i hela världen. Varje år drabbas 9 000 män bara i Sverige av prostatacancer och det motsvarar en farfar, morfar, pappa, make i timmen! Nåt som är värt att tänka på. Ta en titt in på cancerfonden.se om man vill ge ett bidrag och även fast mustaschkampen är slut för i år så kan man fortfarande ge ett bidrag fram till mitten av juni.


Inte många dagar kvar tills sommarlovet börjar!

Varför är det så svårt att få ett sommarjobb? 

Ha det gött!

Ciao!

Älskar dig älskling <3
 

Sugen på glass

Vart tog sommarvärmen vägen? Istället har vi haft regn och blåsigt i några dagar nu. Får hoppas att vädret blir bättre så man kan lira lite minigolf i helgen. Idag är jag i skolan och är inomhus mycket så då kvittar det om det är fint väder. Tycker att man ska få va ledig när det är soligt och skönt ute. 

Snart är det fotbolls-VM och det märks att det är nära nu med alla träningslandskamper som spelas och alla spekulationer om startelvorna i lagen. För oss svenskar blir det mycket snack om hur det kommer gå för Svennis och Lasse med deras Elfenbenskusten och Nigeria. Själv så tror jag på att Svennis har större chanser men att det blir svårt för båda att gå vidare till åttondelsfinalerna. Jag kommer dock hålla på England och hoppas på att dom går hela vägen den här gången. 
11 juni, 16.00 på TV4 drar det igång med Sydafrika-Mexiko följt av Uruguay-Frankrike på SVT1 20.30 samma dag.

VM-Låten (tror att den är det i alla fall):

K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix


  

Äntligen börjar VM-feber infinna sig! Även om Sverige inte är med så är fotbolls-VM det största enskilda idrottsevenemanget och kan bara jämföras med OS. Det kommer märkas mellan 11 juni till 11 juli. 
Varför går bara sångare vidare i Talang? Hatar dessa sångare som lika gärna kan söka till Idol eller Melodifestivalen! Tycker att man lika gärna kan lägga ner skiten då andra inte kan gå vidare för att dom gör något annat än sjunger!!!

Ha det gött nu!

Älskar dej S.K <3

Ciao!

Solen

Den här helgen är Sandra här. Igår tog vi en promenad till Berg där vi åt en glass och kollade på båtarna. Jag brände mig i solen fredags så har tagit det lugnt med solandet nu i helgen. Ska strax dra med Sandra ut och ta en promenad idag med. Blir film först dock.

Igår förlorade Tre Kronor mot Tjeckien på straffar och idag väntar bronsmatch mot skrällaget och värdnationen Tyskland och jag är inte säker på att det blir vinst idag heller. En mörk dag igår för både "Peking" och "Åtvid" då båda förlorade.



Nya minigolfbanor nere i Berg den här sommaren. Äventyrsgolf blir det och det kommer säkert bli ett rejält lyft. Kommer krossa Sandra flera gånger där i sommar.

Time out med 15 s kvar av en semifinal, man leder med 2-1 och har tekning i egen zon. Varför begär man time out i det läget då Tjeckien hade utnyttjat sin tidigare i matchen. Det var ett dyrbart misstag och det vet alla i alla fall då Tjeckien kvitterade och sen vann på straffar.

Ha det gött nu!

Älskar dig S.K <3

Ciao!
 

 


I'm back!!!

Jahopp då var jag här igen efter en tids uppehåll. Just nu spelar sverige mot danmark och leder med 4-2 men spelar jäkligt uselt. Idag har jag rensat ogräs och solat så äntligen har man fått lite färg, i alla fall på armarna. Om vädret tillåter så blir det att sola imorn med och ännu mer bränna. Måste köpa ett par solbrillor i år eftersom mina gick sönder förra året. Var med Adde en stund förut och vi spelade lite vm 2010 (Adde vann) och så såg vi på Simpsons. Sen skulle han iväg till stan och repa. Ikväll blir det ännu mer hockey när kanada-ryssland spelar, och lite plugg tror jag.



Det börjar kännas som att sommaren verkligen snart är här. Och med värmen så dyker även åskan upp ibland och det är så jäkla gött när det åskar. Än så länge har det dock bara blivit lite muller och någon blixt här. Hörde att det var ett jäkla åskoväder hos mormor och morfar inatt, där skulle man varit då. Med värmen och solen framme med så bättrar man på brännan med och det är perfekt.

Är trött på alla rykten som går i fotbollsvärlden nu, Zlatan hit och Zlatan dit och samma med Fabregas. Kan inte Sportbladet och Expressen inte skriva om saker som är klara och strunta i alla spekulationer hit och dit.

Ha det gött i solen!

Ciao!

Älskar dej S.K <3

P.S använd solskyddsfaktor!

RSS 2.0