Jäkligt klantigt!

Varför måste man vara så klantig?! Imorse när jag skulle till skolan tappade jag min iphone som slog i backen direkt och där rök 500 spänn... Istället för att landa så att displayen klarade sig så hamnade den med displayen nedåt så den är helt sönderspräckt. Det roliga är att den funkar helt perfekt förutom sprickorna då så "tuchen" är det inget fel på. Men det blir att lämna in den idag och ta min gamla mobil som ersättningsmobil i nån vecka eller lite längre. Tur att det var försäkring på den. Ingen bra start på den här dagen kan man i alla fall konstatera.

Idag efter skolan blir det att dra till norrköping och träffa älsklingen och så ska vi ta svängen förbi 3. Sen blir det en kväll hemma hos henne. Hockey ikväll, DIF-LHC på Kanal 9. Nu krossar vi 08:orna! 
Forza Cluben!!!!  





Försäkringar är bra att ha ibland när man är en klantig person. Det vet jag sen länge tillbaka och det fick jag bevisat idag igen... Tyvärr. Tur att jag träffar älsklingen idag som höjer mitt humör avsevärt.


Skola igen och incidenten imorse är två solklara dissar idag. Måste mobiler vara så känsliga??? Eller rättare sagt, måste jag vara så klantig???

Ha det gött nu!

Älskar dej "Kakan" <3

Ciao!

Sport, sport, sport, bara massor sport... Gött!

Nu blev de ett litet uppehåll igen men men, här kommer ett inlägg i alla fall.

Äntligen LHC! I förrgår så krossade dom Frölunda i lite mer än 1 ½ period och sen kom visserligen Frölunda in i matchen efter 4-0 men man förstår ju att man inte kan ha samma motivation att spela så aggresivt som LHC:s spel var innan målet och genast fick Frölunda mera ytor. Men deras två mål är bara flytmål som letar sig in bakom "väggen" Norrena i LHC-kassen. LHC gjorde det de skulle och mycket mer än det och det slutade i en av säsongens bästa matcher. Taktiskt sett så räknar jag vinsten i Göteborg i söndags som den bästa matchen. I den matchen såg man ett helt lag kämpa i varje närkamp och de vek aldrig ner sig under hela matchen. Inte ens 5 mot 3-lägen i över 2 minuter och pressen för en kvittering med 6 mot 4 i slutet kunde rädda Frölunda och där avgjordes matchserien då LHC höll undan och vann med 3-2. Även styrkan att vända på matchen i fredags stärkte laget och det blev motsatt effekt för Frölunda. För en vecka skrev jag här att det inte var omöjligt med en vändning och jag fick rätt i min teori. För även om det ser mörkt ut så ska man inte räkna ut ett lag innan sista matchen är spelad. 

Nu är den serien historia och vi får en dröm-semi mellan LHC och DIF. Med en bortamatch mer istället för en hemmamatch som i kvarten och ett helt annat lag än Frölundas så är förutsättningarna helt ändrade. Nu måste man vinna sina hemmamatcher mot Elitseriens bästa bortalag. Samtidigt så är LHC det bästa hemmalaget. Sen måste man vinna minst en match i Stockholm och det blir tufft, först ett fullsatt Hovet och sen Globen men inget är omöjligt. Det här kan sluta hur som helst och det kommer garanterat bli bra matcher med högt tempo och förhoppningsvis den bästa slutspelsstämningen på flera år.  

Igår kom "Kungen" hem till Emirates och även om det var i en Barca-tröja nu så fick han välförtjänta stående ovationer av publiken när han byttes in. Thierry Henry är och kommer alltid att vara "kungen av Arsenal"! Det skulle inte vara fel om han kunde dra på sig Arsenaltröjan igen för det skulle vara ett riktigt lyft för Arsenals anfall. Flera tunga avbräck och 2-2 igår mot Barca gör att Arsenal måste vinna på Camp Nou och det måste bli en bragdmatch om dom gör det. Men allt kan ju hända inom idrotten.

Hissen: LHC:s moral och hjärta visades under kvartsfinalens sista matcher, ett gott tecken. Hoppas bara att de kan hålla uppe den inställningen resten av slutspelet så kan det bära långt.     

Dissen: Den man som misshandlade pensionär-paret tidigare i veckan så illa att kvinnan senare dog av skadorna, måste överlämna sig till polisen. Att först ge sig på en gubbe på 70 år och sen en 78 årig kvinna som försöker gå emellan är jävligt lågt! Speciellt när det bara gällde en parkeringsplats. Visa lite moral, det som finns kvar efter ett sånt brutalt överfall, vill säga!

P.S. Det här var sista inlägget från LIA:n. Sista dagen idag och det känns lite vemodigt. För den som vill bli konsult är Ramböll ett ställe som man ska söka till för det är en grymt bra arbetsplats. Tack för 8 härliga veckor! 

Ha det gött!

Älskar dej S.K <3

Ciao!

    
     


RSS 2.0