Tredje veckan

Jag är inne på min tredje vecka av LIA-perioden nu. Just nu har jag lite rast men ska strax jobba vidare. Det var ju ett tag sen senaste inlägget nu så för att ni inte ska tro att den är nedlagd på något sätt så kommer ett nytt inlägg här.

Idag, efter praktiken ska jag åka till mina kusiner i Malmslätt och fira Arvid som fyller 13 år. Sen blir det hem och se på OS som vanligt, synd bara att det tar slut på natten till måndag. Imorgon ska jag träffa älsklingen och kanske ska vi ta en fika då. Annars händer inte så mycket speciellt nu. Kan dock meddela att det blir förhoppningsvis en ny mobil som införskaffas 6:e eller 7:e Mars och nu har jag bestämt mig för att det blir en Iphone.

Dagens hiss: Kalla och Haag tog ännu en medalj igår kväll när de kom på andra plats i sprintstafetten, slagna av tyskorna. Tycker att Sverige har en grymt bra framtid inom skidor och dessa två säkert kommer ta många medaljer till i sina karriärer.      

Dagens diss: Jag är så trött på alla cyklister i stan. Lär er att ta hänsyn till andra trafikanter och fotgängare! Ni verkar tro att ni äger vägarna och trotoarerna. När man åker bil så kan ni fara ut precis framför bilen så man får tvärnita för att inte köra på er och går man på trotoaren så kvittar det vilken sida man går på så kan man bli påkörd av er. Sen är ju inte alla så men det finns säkert fler cykelidioter än sandkorn! Speciellt studenterna tillhör den gruppen!

Ha det gött nu! 

Älskar dej S.K<3

Ciao!


 


Fiasko LHC!

Igår hade jag min första dag på LIA-perioden. Den började rätt så bra men slutade inte lika bra... Jag fick börja med lite CAD och var även med på två slags möten. Först så var regionschefen på besök på kontoret och sen så var vi på landstinget och snackade med några Ramböll-killar som jobbar där. På kvällen var jag kvar och vi såg på LHC och käkade pizza. Det är dock det med LHC som gjorde att dagen inte slutade lika bra..
Idag är en ny LIA-dag, hoppas att den blir lika bra.




Idag vill jag hissa min älskling som har gjort dessa "hissa & dissa"-bilder åt mig, tack! De blev jättebra. Och idag kommer hon hit och det är tur för jag saknar henne massor. 


LHC hade drömläge att befästa sin serieledning inför OS när man mötte jumbon Rögle hemma i CC. Vad händer då? Jo, LHC tappar en 3-1 ledning och får stryk med 4-3 samtidigt som HV vann mot DIF med 5-3. Det betyder att HV tog över förstaplatsen. Så som LHC-spelarna spelade igår var pinsamt, det var som att de inte ville va på isen och deras insats var inte ens halvhjärtad. Nu hade vi chansen och tog den inte. Om vi får en chans till måste vi ta den! Publiksiffran var heller ingen höjdare...

Ha det gött!

Älskar dej S.K<3 

Ciao!

Jävla pissblogg!

Hade skrivit ett långt inlägg och så när man väl ska publicera det så står det error och inlägget försvinner! Får bli ett inlägg imorgon istället för nu ska jag stänga av datorn! Jävla pissblogg!

Hörs imorn!

Älskar dej S.K<3

Melodifestival-pesten

Nu var det dags då för veckorna då det bara är ett program som gäller för många. Detta program heter Melodifestivalen och jag har själv varit en av dem som följt detta flitigt. Men nu är det över och man har mer än mätthetskänsla över det hela. Okej det finns en del bra låtar då och då men annars så blir låtarna bortglömda rätt så snabbt. Enligt mig kan man gärna lägga ner skiten!

Som tur så börjar OS nästa vecka, gött! Det är vinterns höjdpunkt det här året och även om Sverige inte tar lika många medaljer som förra gången så ska det bli spännade att följa dessa veckor. Tre Kronor ska man inte missa en minut av även om det går på nätterna för det finns knappt något bättre än hockeyn i OS, speciellt när det går i hockeyns hemland.

På tal om hockey så hoppas man att Skellefteå klarar av HV idag så LHC får lite övertag över HV. Spelar på stryktipset och lången idag så får se om det blir någon vinst. Annars så vet jag inte riktigt vad som händer idag, kanske göra lite små-ärenden och så blir det förstås en härlig tv-kväll med älsklingen som jag är hos nu.

Dagens hiss: Bäckis gör verkligen succé i Capitals och får hoppas att det håller i sig även under OS. Enligt mig så är han livsviktig om Tre Kronor ska gå långt och jag är nog inte ensam om att tycka det. Ny poängfest i natt igen även om han fick utgå.

Dagens diss: Mikael Samuelsson dissar jag totalt idag. Okej man förstår att han är förbannad för att han inte blev uttagen till OS men då hade jag hellre sett en Franzén i OS för så bra är inte Samuelsson och jag skulle nog inte tagit ut honom heller. Franzén skulle jag lätt ta med för han är en grymt bra spelare. Så det var dåligt av Bengt-Åke att inte ge honom en chans ens. 

Ha det gött!

Älskar dej Sandra <3

Ciao!



1½ år <3

Vilken jäkla match det var igår mellan LHC-FHC! Var på plats i CC och såg en match som var hur kul och spännande som helst. Och LHC vann ju med så det kunde knappt bli bättre, 4-3 blev det. Ett tag trodde man att det skulle bli en lätt match, sen vände det och så trodde man istället att det var kört. Sista perioden blev en nervig period där LHC var starkast.
Härligt att Timrå tog poäng mot HV igår med, så LHC kunde rycka lite även om de har en match mer spelad än HV. Nu får vi hoppas att Skellefteå också tar poäng hemma mot Jönköpingslaget på lördag då LHC står över. Det är spänning på hög nivå inför OS-uppehållet. Årets flopp är dock redan korad för länge sen och det blir Frölunda utan konkurrens. Det tippade topplaget hade behövt varje poäng som de hade kunnat få med sig igår men istället är det fortfarande en riktig rysare om sista slutspelsplatsen.  

Idag ska jag åka till min älskling och fira 1½ år tillsammans. Det blir fika och garanterat en semla då, sen blir det kanske att gå lite på stan och sen en mysig tv-kväll hemma hos henne. Hon är helt klart tjejen i mitt liv <3

Dagens hiss:
LHC på förstaplatsen i Elitserien, klart värt att hissa! Läste idag också att "Pajen" kan bli den som ersätter Tony nästa säsong. Skulle vara kul om han vänder hem till Lkpg igen då!

Dagens diss: Nu börjar snön ställa till mer och mer problem både i trafik och på taken i landet. Snön är härlig men samtidigt även förrädisk.  

Ha det gött nu!

Ciao!

Älskar dig mest av allt S.K <3

Februari

Ny månad, nya förutsättningar. Sista tentan i morgon och den ska jag klara. Sen är jag ledig resten av veckan och sen börjar LIA:n (lärande i arbete). 8 veckor på Ramböll ska väl gå hyfsat i alla fall tycker jag och det verkar vara ett bra ställe.

Helgen har varit jättebra. Först kom Sandra hit på fredagen och vi gick på bio och såg Snabba Cash, en grymt bra film som får en 4:a av 5 av mig. Sen blev det lördag och då åkte vi till min mormor och morfar och där har vi hjälpt till med skottning på marken. Sen på kvällen blev det hockey då Canal+ visade LHC som dock fick stryk och tog inte chansen att äntligen gå upp i ledning. I morgon verkar det ändå som att Mange är tillbaka och då kan det bli bättre igen.
Tillbaka till helgen igen, det blev även lite Robinson-final och sen massor TP-frågor. På söndagen blev det skottning på taken istället och så var det dags för hemfärd. Sandra och jag fick även några skålar i förlovningspresent av m & m, tack :D Sandra åkte hem igår och så skulle jag plugga. Kollade dock lite på Arsenal-Man Utd och Sportspegeln. Idag måste jag plugga och sen åker jag till Sandra ikväll för att slippa alla förseningar med pendeln. 

Dagens hiss: När var det senast som man fick skotta bort en ca halvmeter snö? Det är helt underbart med all snö.

Dagens diss: Helgens sport dissar jag. Arsenal, LHC och Milan tappade alla viktiga poäng i helgen. Inte bra... Dock vann ju Sverige i bandy-vm i Ryssland, vilken bragd! 

Ha det gött!

Älskar dej S.K <3

Ciao!


RSS 2.0