1½ år <3

Vilken jäkla match det var igår mellan LHC-FHC! Var på plats i CC och såg en match som var hur kul och spännande som helst. Och LHC vann ju med så det kunde knappt bli bättre, 4-3 blev det. Ett tag trodde man att det skulle bli en lätt match, sen vände det och så trodde man istället att det var kört. Sista perioden blev en nervig period där LHC var starkast.
Härligt att Timrå tog poäng mot HV igår med, så LHC kunde rycka lite även om de har en match mer spelad än HV. Nu får vi hoppas att Skellefteå också tar poäng hemma mot Jönköpingslaget på lördag då LHC står över. Det är spänning på hög nivå inför OS-uppehållet. Årets flopp är dock redan korad för länge sen och det blir Frölunda utan konkurrens. Det tippade topplaget hade behövt varje poäng som de hade kunnat få med sig igår men istället är det fortfarande en riktig rysare om sista slutspelsplatsen.  

Idag ska jag åka till min älskling och fira 1½ år tillsammans. Det blir fika och garanterat en semla då, sen blir det kanske att gå lite på stan och sen en mysig tv-kväll hemma hos henne. Hon är helt klart tjejen i mitt liv <3

Dagens hiss:
LHC på förstaplatsen i Elitserien, klart värt att hissa! Läste idag också att "Pajen" kan bli den som ersätter Tony nästa säsong. Skulle vara kul om han vänder hem till Lkpg igen då!

Dagens diss: Nu börjar snön ställa till mer och mer problem både i trafik och på taken i landet. Snön är härlig men samtidigt även förrädisk.  

Ha det gött nu!

Ciao!

Älskar dig mest av allt S.K <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0