Lite bilder ifrån helgen

Här kommer lite bilder ifrån söndags då älsklingen och jag var på landet utanför Nkpg. Där planterade vi lite (amerikanska) blåbärsbuskar och en (kanadensisk) hallonbuske och njöt av naturen.



Snygging!


Blåbärsbuske nr.1


Blåbärsbuske nr.2




En hel del träd hade gått åt på grund av snön så vi fick rensa bort några träd


Hallonbusken (Tulameen)



Ha det gött!

Älskar dig S.K <3


Schalke till final

Ikväll vinner Schalke mot Man United och får med sig ett tillräckligt bra resultat till mötet på Old Trafford, det tror i alla fall jag. Schalke är stärkta av vinsten mot regerande mästarna Inter och dessutom har dom ingen press på sig, det har däremot United med många spelare som måste prestera.

Mitt tips: 2-1 till Schalke 04 och Raùl gör minst 1 av målen.

Ha det gött!

Älskar dig S.K <3


Datum klara

På hockeyligan.se så finns nu äntligen alla matchdatum för nästa säsong. LHC börjar hemma mot Brynäs 15/9 och står sen som motståndare åt Lakers i den historiska första hemmamatchen i Växjö två dagar senare den 17:e. Vi får hoppas på en bättring från förra säsongen både spelmässigt sätt och publikmässigt när det gäller hockeyn i Linköping.

Idag blev även förre LHC:aren Mattias Carlsson klar för Djurgården, en bra värvning tycker jag. Han är en spelare som alltid ger allt för sitt lag och gör många poäng. Han skulle definintivt haft en större roll i LHC för han var väldigt nyttig att ha i ett annars så tamt LHC. Lycka till i DIF !

Ha det gött!

Älskar dig S.K <3

Ännu en skandal...

Jag undrar varför ett lag som AIK ska behöva ha fans som bara skämmer ut sig år efter år utan att klubben tar tag i det? Idag blev det livat på läktaren då Syrianska mötte just AIK men matchen spelades inte klart efter att domarnas säkerhet inte kunde garanteras, då en linjedomare träffats av en smällare eller nåt liknande och enligt tidningar och tv har han fått hörselskador. Det är rent ut sagt förjävligt att det ska ske i svensk toppfotboll. Nu var det kanske en smällare som kastats från Syrianska-läktaren vilket är väldigt dumt av dom om uppgifterna stämmer men jag tror mer på att det är AIK-supportrar som ligger bakom det. Detta kommer säkert få påföljder för klubbarna ekonomiskt men kanske hårdare straff som t.ex. tomma läktare.

Ha det gött!

Älskar dig S.K <3

Ny Dator!

Äntligen ett nytt inlägg, från min nya dator förresten!!

Hoppas att ni har en bra påsk. Idag har jag firat den först hos älsklingen, sen hos farmor och farfar och nu här hemma. Blir ett längre inlägg imorrn.

Ha det gött och Glad Påsk alla!

Älskar dig S.K<3

Datastrul...

Ni läsare som saknat ett inlägg på ett tag behöver inte va oroliga. Bloggen ligger inte nere utan det är bara strul med min dator som gör att det inte kommer att komma så många inlägg vissa dagar den närmaste tiden. Tyvärr så håller min dator på att säcka ihop totalt så jut nu sparar jag till en ny laptop så att det blir lite ordning igen. Hoppas att ni få som läser denna blogg står ut.

Idag har Sandra varit här på dagen. Det blev en promenad, käka glass, käka lunch, sitta lite i solen och en tur till stan innan hon åkte hem. På torsdag kommer hon hit igen, längtar massor <3

Kan även meddela att jag kanske har ett jobb på gång, äntligen! Mer info kommer om några dagar. Håll tummarna tills dess!

Vill gärna ha tips på datorer som duger åt det mesta för max 4500kr.  

Ha det gött!

Älskar dig S.K <3



Aj aj Arsenal!

Arsenal hade behövt få med sig 3 poäng ifrån mötet idag mot Liverpool men det blev bara en efter ett dramatiskt slut där 2 straffmål gjorde så att det blev 1-1. Liverpool kvitterade i 102:e (!) minuten genom Dirk Kuyt och innan det hade van Persie gjort 1-0 på straff i 97:e minuten. Tyvärr är jag säker på att det var spiken i kistan för Arsenal och det blir ännu en bitter säsong utan någon titel. Det börjar bli dags att värva lite nu så att dom börjar vinna lite igen, för pengarna finns där... Bättre lycka nästa säsong!

Bra gjort idag av "Peking" som vann borta mot Trelleborg med 2-1. Det går även bra för Åtvid som vann med klara 4-0 mot Qviding igår och har börjat säsongen övertygande. LFC vann även dom sin match som spelades idag mot Jitex och resultatet blev 2-0 till LFC.

Milan vann igår med klara 3-0 mot Sampdoria och verkar klara sig utmärkt utan avstängde Zlatan, så vi får se om hans status i klubben har tagit stryk av dom här två onödiga avstängningarna. Inter är borta från titelracet efter ännu en förlust och nu råder kris i klubben. Napoli däremot kan haka på Milan vid vinst i kvällens match mot Udinese.    

Ha det gött!

Ciao!

Älskar dig S.K <3

Bilder och Innebandyfinalen

Grattis till Djurgården och Storvreta som tog hem SM-finalen i innebandy tidigare idag, DIF vann damernas final och Storvreta vann herrarnas. Jag såg herrarnas och det var så dramatiskt och spännande som en final kan bli, helt suveränt! Efter full tid var resultatet 7-7 och en mållös sudden death gjorde att matchen gick till straffar. Warberg hade oflyt och missade en straff mer än vad Storvreta gjorde men Storvreta avgjorde med en riktigt kylig sista straff och hade matchens lirare genom Hannes Öhman som gjorde hela 5 mål i finalen, ett via straff i straffläggningen. 


Här är lite bilder från idag då Sandra och jag va ute på baksidan med Nelli.












Lite senare var hon helt slut så hon tog en tupplur på soffan.




Ha det gött!

Älskar dig S.K <3

Vann på Oddset!

Äntligen en hyfsat stor vinst på oddset idag, fem matcher gav 844kr! Och då spelade jag bara för 30kr. Imorrn ska jag hämta ut vinsten. Gött!

Raden som gav vinst:

  • Birmingham-Sunderland 1
  • Blackpool-Wigan 2
  • Cardiff-Portsmouth 1
  • Hull-Doncaster 1
  • Reading-Leicester 1

Idag var jag och Sandra på stan i Nkpg där jag hittade två par skor. Är väldigt nöjd med inköpen.


Ett par Nike löparskor...

...Och ett par Addidas Sneakers.


Ikväll blir det Movie Night med älsklingen och vi ska även käka grillat strax.

Ha en trevlig lördagkväll!

Älskar dig S.K <3

Äntligen Fredag!

Idag är det fredag och början till helgen, gött! Helgen tillbringas hos älsklingen som jag redan är hos. Ikväll blir det en myskväll framför tv:n och innan det ska vi iväg och handla. Ska kolla på jeans och löparskor. Kan även meddela att jag hittat en utbildning som jag ska söka till, mer info om det kommer sen. Nu ska jag va lite social med Sandra så vi hörs!

Ha det gött!

Älskar dig S.K <3

Grattis Färjestad!

Grattis, ni gjorde det igen! Även fast det är hatlag nr.2 för mig så får man lyfta på hatten för att ni vinner SM-guldet så överlägset. Dock kan idioten Junland skippa att sätta sin fot i Lkpg igen, jag är nog inte ensam om att tycka det en kväll som denna..

Med detta avslutas säsongen och laddningen inför nästa börjar på allvar! Nästa säsong känns det som att LHC kommer bli mer farligare än de var denna säsongen. Dock tror jag inte att det kommer räcka ända fram till guld men ändå nära. Bra och intressanta värvningar än så länge som kan göra att laget lyfter sig.

Hittills har dessa värvningar bekräftats:
  • Calle Söderberg
  • Pär Arlbrandt
  • Johan Åkerman
  • Albin Lorentzon
  • Kalle Olsson
Dessutom väntas ju Robin Figrens övergång till LHC bli officiell så fort AHL-slutspelet är över. Vi får se om det blir några nya spelare efter det men som det är just nu så känns detta lag spännande. Åkerman är sölig men väldigt effektiv offensivt. Söderberg och Arlbrandt är två typiska målskyttar som kommer att behövas, det viktiga är bara att de hittar ett bra sätt att spela så att man får ut max av dom. Lorentzon är en bra defensiv back. Kalle Olsson är en helt okänd spelare för mig men enligt mycket skriverier så är han en snabb och teknisk forward och det kan behövas i det annars så tröga LHC.

Idag hissas att nedräkningen till nästa säsong har börjat på allvar!
Uppgifter från både sportbladet och expressen säger att Junland är på väg till LHC. Jag vet att man inte ska tro på allt som dom skriver men skulle detta vara sant så är det bedrövligt och dissas totalt! Det finns många bättre och billigare backar att satsa på!

Ha det gött!
Grattis igen FBK!
Älskar dig S.K <3

Ikväll avgörs SM-finalen i hockey!

Ikväll spelas den femte SM-finalen mellan Färjestad-Skellefteå. Allt talar för en seger för värmlänningarna och ett säkrat sm-guld. FBK har hemmaplan och bara det gör att Saik får det enormt svårt att vinna. I Karlstad har Saik inte varit nära att vinna spelmässigt sätt, även om FBK har bjudit in dem onödigt framåt slutet. Det tror jag dock inte upprepas ikväll och vi kommer istället få se ett Färjestad som inte slappnar av utan kör fullt ut fram till slutsignalen. Saik hade behövt vinna senast för att undvika att få se att slaget är förlorat.
Ikväll avgörs det och ikväll tar även hockeysäsongen 10/11 slut.

Mitt tips: 4-2 till Färjestad.

Ha det gött ikväll!

Ciao!

Älskar dig S.K <3

CL-fotboll ikväll!

Ikväll är det dags för de två avslutande kvartsfinalerna i Champions League och det står mellan Schalke 04-Inter i den ena matchen och i den andra mellan Tottenham-Real Madrid.

Schalke kan spela på deras osannolika vinst på bortaplan med hela 5-2! Det ger dom fem viktiga bortamål och därför tror jag att vi kommer få se ett mer defensivt Schalke som kommer vara kyliga och utnyttja att Inter måste plocka så många mål som möjligt. Gör Schalke mål så är det spiken i kistan om det inte redan är det nu för det måste ske ett under om Inter ska klara sig vidare till semifinalen.

Tottenham lyckades inte att få med sig ett enda mål ifrån mötet i Madrid senast och kommer få det mycket svårt att gå vidare då matchen senast vanns av Real med hela 4-0. Dessutom är Crouch avstängd sedan övertändningen i mötet i Madrid som resulterade i två gula kort, som då blev ett rött. Real kommer inte att vara lika överlägsna ikväll men dom är tillräckligt bra för att lätt kunna gå vidare till semi på resultatet som dom har.

Det ger två högintressanta semifinaler i form av skrällen Schalke 04 mot Man United i den ena och El Clasico i den andra där Real möter bittra rivalen Barcelona. Båda semifinalerna kan sluta hur som helst och dom blir minst lika intressanta att följa som finalen blir senare i vår.

Så här tippar jag att kvällens matcher slutar:
  • Schalke-Inter 2-2
  • Tottenham-Real Madrid 2-1

Ha en grymt bra fotbollskväll!

Ciao!

Älskar dig S.K <3

Box-tips

Idag blir det 3 tips på serie-boxar. En box är alltid bra att ha om det är trist väder ute och man har långtråkigt eller när man vill ha en skön hemmakväll då man kan sätta sig framför tv:n och kolla på sin favoritserie. Idag tänkte jag tipsa om dessa boxar:


Two And a Half Men
En komediserie som passar de flesta och som är omåttligt populär både i USA och i Sverige. Serien handlar om bröderna Charlie och Alan Harper och Alans son Jake som bor i Charlies hus i Malibu. Charlie Sheen övertygar mycket i huvdrollen som just Charlie. Den här serien blir man aldrig trött på och jag ger den
4 av 5 i betyg.


24
Actionserie som handlar om Jack Bauer som jobbar för CTU (Counter Terrorist Unit). Säsongerna har ofta Los Angeles som huvudpost men utspelar sig även i Washington D.C. och i New York och varje säsong utspelar sig under 24 timmar. Huvudpersonen Jack Bauer (Kiefer Sutherland) är en agent som alltid tänjer på gränserna till vad som är tillåtet när man får följa hans jakt på terrorister. Alla säsonger är bra och väldigt spännande, dock rekomenderas de första säsongerna mest. Serien har även vunnit tunga EMMY-priser. Jag ger serien överlag 4 av 5.


House
Den absolut bästa serien som jag har sett! Den handlar om den hyfsat otrevlige och cyniske dr. Gregory House och hans läkarteam som tar fallen som alla andra läkare inte klarar av, då House är en av landets bästa läkare. Han gillar även att göra narr av kollegor och patienter och älskar att reta gallfeber på sin chef. Serien är väldigt bra då den innehåller en bra handling där man får följa oftast ett fall varje avsnitt och hur teamet kommer fram till en diagnos. Serien blandar en del humor med sorg och en del tankeställare och räknas nog som en dramaserie. House spelas av Hugh Laurie som är helt lysande och seriens betyg hamnar på 5 av 5, toppbetyg!

Mer tips dyker upp på bloggen inom kort.

Älskar dig S.K <3

Ams

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och lämnat in papper så att jag får pengar i slutet av månaden. Annars har det varit en lugn dag som delvis förstördes av ett migränanfall men jag repade mig och efter det blev det en promenad ute i kvällssolen och efter det några avsnitt av den sista säsongen av 24 som jag nyligen köpte på box. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på tv.

Ha det gött!

Älskar dig S.K <3

Lite fotboll

Idag spelas några intressanta matcher då Blackpool tar emot Arsenal i PL och Fiorentina möter Milan i Serie A. Jag tror att Arsenal får svårt att vända sin nedåtgående trend borta idag men kan ändå vinna. Dock tror jag på att det slutar med ett X. Jag tror även att Milan vinner ikväll men det blir också en jämn match där Milan är stärkta av derby-vinsten mot Inter.

Mina tips: Blackpool-Arsenal 0-2, Fiorentina-Milan 1-2.


Älskar dig S.K <3

Promenad

Idag har det varit en lugn söndag än så länge med min älskling. Det blev en promenad förut och nu ska vi kolla på en box. Det är väl en typisk söndag antar jag hehe.

Ha det gött!

Älskar dig S.K <3

Mer Sport

Idag spelade även Peking match mot Gefle i fotbolls-Allsvenskan uppe i Gävle och det slutade med en seger för hemmalaget med 2-0. Det visade sig att i detta fallet så var det mer rutinerade Gefle ett nummer för stort för östgötarna, men det är bara att ta nya tag och ladda inför nästa match. Mer sport imorrn.

Ha en trevlig lördagkväll! Det ska i alla fall jag ha!


Älskar dig S.K <3

Dagens Sport

FBK såg ut att krossa Saik i den tredje SM-finalen i hockeyn idag men till slut blev det ändå lite jämnt i alla fall. Saik hämtade nästan upp ett 0-4 underläge men det blev ändå seger åt värmlänningarna med 5-3 i en målrik match. Dock missade jag den då jag var på dop. 



Älskar dig S.K <3

Nytt utseende på bloggen!

Vad sägs om den nya designen på denna härliga blogg? Det är återigen min alldeles egna och underbara webdesigner Sandra "Kakan" Karlsson som gjort detta möjligt, så tack älskling. Jag är i alla fall väldigt nöjd med den. Ni får gärna ge respons genom kommentarer, ordet är fritt.


Älskar dig S.K <3

Nästan rätt..

Modo håller sig kvar i Elitserien efter vinsten ikväll mot SSK med 2-0. Både Modo och SSK hade gärna fått spela nästa säsong i Allsvenskan då de är 2 urtrista lag som bara gnäller på allt och alla. Grattis till Modo i alla fall och bättre lycka nästa säsong för SSK.

Imorrn är det dags för tredje SM-finalen men missar att se den då jag ska på dop i Vadstena. Kusin Greta ska döpas där. Den här dagen har jag varit på Addeco och tränat på intervjutekniker och så har jag varit på polisen och hämtat ut mitt pass. Efter det kom Sandra hit och då har det blivit mys framför tv:n bl.a.
Årets första åska mullrade över Ljungsbro idag, det måste va ett tydligt tecken på att varmare väder är på ingång över lilla Sverige.



Det varma vädrets ankomst måste hissas. Dock är det synd att det ska behöva blåsa storm samtidigt.


Arbetsförmedlingen blir totalt dissad idag då dom är så jävla värdelösa och inte gör något för att göra det lättare att få ett jobb. En fråga som man måste ställa är vad dom gör på dagarna egentligen? Nu får jag inte ha kvar min jobbcoach på Adecco längre och då blir man helt utlämnad istället. Måste ha ett jobb snarast!

Ha det gött!

Älskar dig S.K <3

Ny dag, ny match

Igår tippade jag 3-2 till Saik efter förlängning och visst blev det så, skaplig tur! Dock blev inte matchbilden så som jag hade tippat.
Ikväll avgörs kvalserien och den avslutas med en kanon-match, Modo-SSK och vinnaren följer med "skrällen" Växjö till elitserien.
Det blir nog en jämn match som Modo vinner till slut med hjälp av hemmafavören. Dock ska man inte räkna bort SSK som ändå känns mer jämna än Modo. Då denna match gäller så mycket blir det nog väldigt försiktigt spel från båda lagen. Modo har sin värdighet att spela för då en missad elitserieplats nästa säsong skulle betyda det största fiaskot genom hela Elitseriens historia. Detta med tanke på den spelartrupp som de har. Det gör även att de höjer sig ett snäpp i sista matchen.

Mitt tips: 2-1 till Modo.


P.S. Älskar dig S.K <3

Hockeykväll!

Hockey ikväll då andra SM-finalen spelas i Skellefteå. Det blir en jämnare match än i tisdags då Saik blev totalt överkörda i första perioden i Karlstad och det räkte för en Färjestad-seger. Nu har Saik hemmamatch och det kan dem dra nytta av då det hjälper till att få upp tempot och kämparglöden som behövs. Vi kommer säkert se ett FBK som nästan omedvetet kommer vara mer försiktigare och mer avvaktande ikväll och det öppnar upp för en Saik-seger.
Saik:s problem är dock försvaret som måste bli mycket bättre om det ska bli vinst ikväll. Det blir nog även en mer målsnålare match än den förra.

Mitt tips: 3-2 till Saik i förlängning.

P.S. Älskar dig S.K <3

Dags igen då!

Hej!
Mitt första inlägg på evigheter! Mycket har hänt sen senast men nu är det dags igen. Det blir lite förändringar på bloggen då jag tar in lite nytt men även behåller lite gammalt. Men på det hela så blir det en nystart för bloggen här och nu. Jag hoppas att detta ska locka nya läsare och att även gamla läsare ska hitta hit igen. Hoppas att ni kommer gilla denna blogg och kommenterar om ni har några synpunkter.
//Stoffe

RSS 2.0