CL-fotboll ikväll!

Ikväll är det dags för de två avslutande kvartsfinalerna i Champions League och det står mellan Schalke 04-Inter i den ena matchen och i den andra mellan Tottenham-Real Madrid.

Schalke kan spela på deras osannolika vinst på bortaplan med hela 5-2! Det ger dom fem viktiga bortamål och därför tror jag att vi kommer få se ett mer defensivt Schalke som kommer vara kyliga och utnyttja att Inter måste plocka så många mål som möjligt. Gör Schalke mål så är det spiken i kistan om det inte redan är det nu för det måste ske ett under om Inter ska klara sig vidare till semifinalen.

Tottenham lyckades inte att få med sig ett enda mål ifrån mötet i Madrid senast och kommer få det mycket svårt att gå vidare då matchen senast vanns av Real med hela 4-0. Dessutom är Crouch avstängd sedan övertändningen i mötet i Madrid som resulterade i två gula kort, som då blev ett rött. Real kommer inte att vara lika överlägsna ikväll men dom är tillräckligt bra för att lätt kunna gå vidare till semi på resultatet som dom har.

Det ger två högintressanta semifinaler i form av skrällen Schalke 04 mot Man United i den ena och El Clasico i den andra där Real möter bittra rivalen Barcelona. Båda semifinalerna kan sluta hur som helst och dom blir minst lika intressanta att följa som finalen blir senare i vår.

Så här tippar jag att kvällens matcher slutar:
  • Schalke-Inter 2-2
  • Tottenham-Real Madrid 2-1

Ha en grymt bra fotbollskväll!

Ciao!

Älskar dig S.K <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0