Aj aj Arsenal!

Arsenal hade behövt få med sig 3 poäng ifrån mötet idag mot Liverpool men det blev bara en efter ett dramatiskt slut där 2 straffmål gjorde så att det blev 1-1. Liverpool kvitterade i 102:e (!) minuten genom Dirk Kuyt och innan det hade van Persie gjort 1-0 på straff i 97:e minuten. Tyvärr är jag säker på att det var spiken i kistan för Arsenal och det blir ännu en bitter säsong utan någon titel. Det börjar bli dags att värva lite nu så att dom börjar vinna lite igen, för pengarna finns där... Bättre lycka nästa säsong!

Bra gjort idag av "Peking" som vann borta mot Trelleborg med 2-1. Det går även bra för Åtvid som vann med klara 4-0 mot Qviding igår och har börjat säsongen övertygande. LFC vann även dom sin match som spelades idag mot Jitex och resultatet blev 2-0 till LFC.

Milan vann igår med klara 3-0 mot Sampdoria och verkar klara sig utmärkt utan avstängde Zlatan, så vi får se om hans status i klubben har tagit stryk av dom här två onödiga avstängningarna. Inter är borta från titelracet efter ännu en förlust och nu råder kris i klubben. Napoli däremot kan haka på Milan vid vinst i kvällens match mot Udinese.    

Ha det gött!

Ciao!

Älskar dig S.K <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0