I skolan igen då..

Då var helgen över och ännu en skolvecka har börjat. Helgen har varit rätt så bra i alla fall. Idag får man pengar från csn igen, funderar på att köpa ett spel eller en till kontroll till mitt ps3. Har beslutsångest så frågar er, vad tycker ni? Funderar att dra hem tidigare idag och plugga hemma istället. Tenta och träffa adde imorgon är det än som gäller.

Ikväll är det match i CC där LHC möter Foppas Modo, får se om man ska gå och se den eller vara hemma och plugga. Det skulle vara kul att få se Foppa och Näslund spela ihop.

Dagens hiss: Trodde att Titti skulle sluta helt på Rix FM när hon meddelade i fredags att hon skulle "sluta". Men hon ska bara byta med Sofia Wistam och hon är en bra ersättare för Titti i Morronzoo. Titti kommer istället sända med Erik Wedberg. Det är som det står på Morronzoo´s hemsida: Älska morgonen, LÄNGTA till eftermiddagarna!http://www.rixfm.com/program/rix-morronzoo                          
        
Rix morronzoo med dagens gäster: Donkeyboy. De spelade även sin sköna låt, Ambitions, live. En låt grym låt förövrigt!   
          


Dagens diss: Inter vann med 2-0 i Milano-derbyt igår, riktigt tungt för en som håller på Milan och får bli dagens diss. Det känns ändå som att Milan är på gång igen till den form som de hade för några år sedan.

Ha det gött!

Älskar dej Sandra <3

Hej svejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0