Våren

Måndag igen och ännu en helg som har gått enormt fort. Tycker att hela veckorna har fått upp tempot och man känner sig piggare och gladare ju längre solen skiner om dagarna. Äntligen är våren här! Jag har gillat den här vintern enormt mycket med all snö och kylan som det ska vara en riktig vinter. Men nu är mars här och sakta men säkert så börjar våren ta över och även om snön ligger kvar ett tag till så blir man glad av alla vårtecken som tittar fram nu och temperaturen som höjs. Det är något med vårens ankomst som gör att det mesta känns mycket lättare och mer positivt. 
Tills för något år sedan så har ändå det starkaste vårtecknet varit när fotbollsträningarna övergick från grus till gräs och man kände att den tunga försäsongsträningen hade nått sitt slut och nu äntligen skulle det vara mer fokus på bollen och seriespelet skulle dra igång. Det är något som man saknar mycket när man har lagt skorna på hyllan.
Våren är en årstid som jag förknippar med harmoni, njutning och glädje. Sen kommer sommaren som är pricken över i:et men ändå så är våren då grunden för sommaren läggs känns det som. Det är då allt väcks till liv igen efter månader av sömn.    

Men nu har ett annat vårtecken dragit igång, fotbolls-allsvenskan och ikväll så är det äntligen dags för Åtvidabergs FF att spela den första matchen i högsta serien sen 80-talet och det känns fantastiskt att ett av de mest klassiska lagen i historien äntligen är tillbaka där de hör hemma. 

LHC valde igår Frölunda som kvartsfinal-måtståndare och det kommer bli en enormt spännande matchserie. Det gäller att de spelar på topp varje match för Frölunda är ett lag som kommer utnyttja varje misstag. Lika stor chans som att gå vidare till en semi är risken att Frölunda går segrande ur striden.

Dagens hiss: Äntligen är Allsvenskan igång. Tyvärr förlorade DIF sin första match men ändå så är jag säker på att det går bättre än förra säsongen.

Dagens diss: Melodifestivalen är äntligen över och allt hopp ligger på Anna Bergendahl i ESC men det kommer bli ännu ett fiasko i maj och jag undrar, varför är alla så intresserade av skit-tävlingen?

Ha det gött!

Älskar dej S.K<3

Ciao!
                

Kommentarer
Postat av: sandra

ESC är som en tradition, precis som kalle anka på julafton

2010-03-15 @ 13:58:00
URL: http://twoheartsasone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0