Tomhet...

Några frågor jag måste ställa:

1. Varför var Norrena tvungen att få hjärnsläpp i lördags?
2. Var finns motivationen i LHC?
3. Tar LHC 3 raka mot Frölunda?

Jag har inga direkta svar på dessa frågor och jag undrar om någon har svaren? Jag vet i alla fall att en av de "förhandstippade guldfavoriterna" är på väg ut redan i kvartsfinalen för andra året i rad och på väg mot ännu ett nytt "fiasko". Man ska dock ha med i beräkningen att Frölunda är ett grymt bra lag, även om de har varit ojämna under året.
Men jag tror att i både LHC- och Frölundasupportrarnas tankar finns den berömda vändningen i semifinalserien för några år sedan mellan just de här 2 lagen kvar. Då var det ombytta roller, ett Frölunda som var i brygga och hade ett 1-3-underläge i matcher och var totalt utdömda av bl.a media. Då slutade det med en vändningen som alla trodde var omöjlig och Frölunda gick till final med 4-3 i matcher. 
Så även om det känns tungt och inget talar för att LHC ska "vända på steken" så är det ändå inte kört förrän motståndaren har vunnit 4 matcher. Och LHC har ett lag som kan vinna 3 raka och klarar de av fredagens match hemma så har de en i Göteborg som de kan vinna och sen en avgörande hemma i CC. 
Så helt kört är det inte! Även om det ser mörkt ut. Och Norrena kommer gräma sig länge om det tar slut nu i kvarten... Även om Engstrand är grymt bra så är det klart att det är ett stort avbräck när förstamålvakten är avstängd i 3 av 7 matcher i ett slutspel. Och det märktes rätt så tydligt igår... 
Nu krävs det att tjeckerna med H tar tag i det här så de inte gör precis som förra året, blir helt osynliga. Det känns som att deras självförtroende tryter så fort det inte är lek längre utan blodigt allvar. De är här för att ta LHC långt i slutspelet och har en lön som ingen är i närheten av så då kommer pressen automatiskt. Med den lönen så måste du kunna prestera även i motgång och press och inte bara försvinna när det gäller som mest. Och som det är nu så är de väldigt nära att upprepa förra årets fiasko.
Hela LHC måste våga mer och vara på topp direkt från början i matcherna som är kvar och undvika utvisningar, då kan det här gå vägen till slut.

Dagens hiss: Älsklingen mår bra igen och det är skönt. Och så kan det bli över 10 plusgrader de närmaste dagarna så äntligen kommer värmen!

Dagens diss: Snart slut på LIA-perioden och då blir det skola igen då... 

Ha det gött!

Ciao!

Älskar dej S.K <3


  

Kommentarer
Postat av: sandra

Wohoo för dagens hiss :D



<3

2010-03-25 @ 15:03:42
URL: http://twoheartsasone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0